Autodesk Fusion 360®

Har du behov for at kunne arbejde på tværs af landegrænser og enheder? Så har vi løsningen til dig.  Autodesk Fusion 360™, bringer samarbejde og kommunikation på tværs af landgrænser og enheder til et helt nye højder.

Autodesk Fusion 360™ er den software, som er nået længst i forhold til at benytte skyen og internettet, som et aktivt arbejdsværktøj. Uanset om du arbejder fra en Windows laptop eller Android tablet, så kører  AutodeskFusion 360™ som bindeledet inden for samarbejde og ideudvikling.

Fusion 360™ softwaren er baseret på de øvrige HSM-løsninger, og behøver dermed ingen introduktion. Men når man binder den sammen med modellering, rendering og simulation, bliver det for alvor en løsning fremfor blot en software pakke.

Autodesk Fusion 360 giver dig den komplette løsning, hvis du står og mangler CAD/CAM software.

PRIS

Priser fra 160,- pr mdr. inkl. software updates

PRODUKTFORDELE

  • Cloud løsningen øger tilgængeligheden
  •  Al data samles ét sted, og du kan arbejde i ét interface
  • Reducering af produktionsomkostningerne

UDBYTTE

  • Optimering af produktudviklings-flowet
  •  Simplificering af emneprogrammeringen med nemt brugerflademiljø
  • Udnyt de nyeste trends inden for bearbejdning

ANVENDELSESOMRÅDER

Autodesk Fusion 360 anvendes typisk af små og mellemstore virksomheder, der arbejder inden for produktudvikling og som underleverandører.

Prøv Fusion 360 gratis

- 30 dages testversion

Med gratisversionen af Fusion 360, får du mulighed for at opleve, hvor enkelt det nye brugerflademiljø er, og hvor nemt du kan simplificere emneprogrammeringen.