FeatureCAM®

Øg produktionen, samt reducér udgifterne for nyt udstyr.Producerer du primært store eller små spåntagning serier for større virksomheder, hvor opgaven på forhånd er veldefineret i CAD? Så er det FeatureCAM, som du har behov for. Vi tilbyder både FeatureCAM i 3 forskellige pakker, som alle er meget simple at anvende, idet tingene benævnes for, det som de reelt er. Vi dækker det totale behov for enhver produktionsvirksomhed.

Nem installering
Den feature-baserede tilgang, som allerede er i systemets DNA, hjælper dig igennem programmeringen. Der er ikke noget ekstra modul, der skal bygges på, for at systemet bliver intelligent – det er det allerede fra dag et, hvor du installerer det.

FeatureCAM – dit allround fræse-software

FeatureCAM kan bruges af alle, der skal fræse alt lige fra prismatiske konturer til de lidt mere avancerede 3D geometrier. Softwaren forbinder det at fræse på en drejebænk med det at dreje på en fræser, og derfor får du med FeautureCAM en allround fræse-software, der kan bruges i mange sammenhænge. Trods det, at maskinen er kompleks, så er FeatureCAM baseret på kontrol, og der er netop lagt mange ressourcer i at gøre fræsningen så simpel, som var det på en 3-akset fræser.

Det betyder, at du nemt og visuelt kan styre for eksempel procesrækkefølgen og samtidig styre, om du vil optimere bearbejdningerne ved at udskifte nogle af processerne til eksempelvis en nedre revolver eller en subspindel.

PRIS

Priser fra 1.250,- pr mdr. inkl. support og serviceaftale

PRODUKTFORDELE

  • Automatisk programmering
  • Anvendelig på en lang række maskiner
  • Intelligent software

UDBYTTE

  • Reducerering i produktionstiden
  • Ingen unødvendig investering i nyt produktionsapparat
  • Forbedring af kvaliteten og produktiviteten

ANVENDELSESOMRÅDER

FeatureCAM anvendes primært af virksomheder arbejder, der underleverandør for større virksomheder.

Prøv FeatureCAM gratis

- download testversionen

Har du lyst til at prøve FeatureCAM softwaren, inden du køber? Med FeatureCAM kan du fremstille emner hurtigere med automatiseret CAM samtidig med, du reducerer omkostningerne ved nyt udstyr.