POWERINSPECT®

Sikrer en ensartet kvalitetskontrol i din virksomhed. Med PowerINSPECT får du én og samme brugerflade til alle dine inspektions-maskiner uanset, om det er til din CMM maskine, scanner eller CNC maskine. Det gør det nemt at styre samtlige maskiner.

Ensartet kvalitetskontrol, der sparer tid
Det unikke ved PowerINSPECT er, at du via den grafiske og utrolig intuitive brugerflade kan benytte din CNC maskine til at lave kontrolmål. Du sparer en masse tid, fordi du med det samme kan sikre, at alle mål er overholdt, inden du tager emnet ud af maskinen. Mange virksomheder bruger ofte lang tid på at spænde emnet op igen, hvis det skal efterbearbejdes – men det slipper du for med PowerINSPECT.

PowerINSPECT benytter ikke maskinens egne cyklusser, hvilket betyder, at du kan lave 5-aksede opmålinger samt målinger på dobbeltkrummede overflader – uden at gå på kompromis med de indbyggede måle-cyklusser. På den måde låser maskinen ikke dine muligheder for at øge kvaliteten, som den ellers ville gøre.

PRIS

Priser fra 610,- pr mdr. inkl. support og serviceaftale.

PRODUKTFORDELE

  • Anvendelig med alle større inspektions hardware
  • Samme software til alle typer inspektion
  • Simpel og guidet programmering

UDBYTTE

  • Øger fleksibiliteten
  • Ensartet høj kvalitet
  • Måler emnerne direkte på CNC maskinen
  • Godkendt ISO målerrapport

ANVENDELSESOMRÅDER

I alle virksomheder hvor kvaliteten og sporbarheden af processerne er vigtig vil have stort udbytte af PowerINSPECT.

Gratis PowerInspect

- prøv softwaren i 30 dage

Med PowerInspect har du én og samme brugerflade til alle dine inspektionsmaskiner, hvilket gør det nemt at skifte mellem maskiner. Brug for eksempel din CNC-maskine til kontrolmål eller lav 5-aksede opmålinger i en simpel og guidet programmering.