POWERMILL® uovertruffen 5 akset bearbejdning

POWERMILL er CAM-software til dig, der arbejder med fremstilling af særligt komplekse emner, og som har behov for total kontrol over hver enkel bevægelse af værktøjet.

DU FÅR

  • Uovertruffen 5-akset bearbejdning
  • Hurtig beregning af værktøjsbaner
  • Fuld kontrol over maskinen
  • Øget kreativitet
  • Bedre slutresultat
  • Minimal risiko for maskinkollision

 

DET BETYDER

At du kan fremstille komplicerede emner uden at gå på kompromis med kvaliteten, og at

justeringer af værktøjsbanerne ikke længere er en udfordring. Med PowerMills enestående teknologi og udnyttelsen af computerens regnekraft, er det en smal sag at optimere værktøjsbanerne på selv de største og mest komplekse emner – uanset overflader, solid-filer eller STL.

PowerMill er markedsførende inden for overfladekvalitet af færdige emner. Det drejer sig ikke alene om maskinernes evner eller skærets vinkler, men også teknologien, når der bliver talt om overfladekvalitet. Hvis ikke CAM-systemet kan generere ordentlige værktøjsbaner, kan selv glatte overflader risikere at få en facettet overflade. Dette problem elimineres helt i PowerMill, eftersom softwaren fra dag 1 blev udviklet til at kunne fremstille de bedste overflader. Dette minimerer samtidig efterbehandlingen af emnet såsom polering og andre tidskrævende opgaver.

PowerMill gør det nemt at automatisere dine processer, hvilket forkorter programmeringen yderligere. Vigtigst af alt er dog, at programmet på maskinen stadig er kollisionsfrit, så man er sikker på, at det færdige emne er som forventet, når programmet er færdigt. For at sikre dig denne tryghed, har PowerMill et verifikationsværktøj, der nemt og simpelt verificerer hele din programmering. Der kontrolleres, om du har kollisioner eller gouger, og om du rammer endestop på maskinen. Så med PowerMill får du en komplet kontrol af projektet, inden du har trykket på den grønne knap.

 

FORSKELLIGE PAKKER/ SOFTWAREABONNEMENTER
PowerMill fås i 3 varianter: PowerMill Standard, PowerMill Premium og PowerMill Ultimate.  Se mere om produkterne på forsiden under fanen priser.

Allerede i vores Premium-pakke får du et komplet sortiment af 5-akset fræsestrategier. Du behøver ikke at tilkøbe moduler for at kunne udnytte PowerMills simultanmuligheder. Du får ALT i en samlet pakke/abonnement.

Prøv PowerMill gratis

- 30 dages testversion

Nu har du mulighed for helt uforpligtende at prøve PowerMill softwaren, inden du køber. Download den gratis prøveversion og kom i gang med det samme.